Почетна страна 

О нама

Предавачи

Наставни план

Конкурс

Студентски одсек 

Новости

Фото галерија

Конт@кт

 

 

 Поздравна реч генералног директора Академије фудбала:


 

 

Поштоване колеге будући студенти,

     

Сви Ви који се сада након завршетка средње школе налазите на значајном животном раскршћу или Ви који желите да промените свој досадашњи животни позив или се у свом постојећем послу усавршите постављате себи иста питања:

 

Шта да студирам? Коју школу да упишем?

 

Ваши пријатељи, наставници и родитељи Вас саветују и говоре лична искуства. Обасипају Вас "правим" идејама, решењима и предлозима. Огласи у штампи, информације са радија и телевизије нуде многобројна обавештења о школама чији Ви можете да постанете студент. 

 

Академија фудбала Вас такође позива да се упознате са њом, да проверите да ли вам она нуди испуњење Ваших жеља и амбиција и да ли је то права школа за Вас.

 

Академија фудбала је основана по узору на многе европске и светске школе, са жељом да своје студенте припреми за време које долази, као школа за будућност. У нашем плану и програму студија трудили смо се да прикупимо и објединимо оно најбоље из домаће и светске праксе и науке. Ми припремамо будуће спортске тренере и будуће лидере спортских организација, клубова и савеза. Будуће руководиоце спортских објеката и организаторе спортских такмичења.

 

Академију фудбала можете уписати сви Ви који свој животни позив видите у управљању и руковођењу у спорту, било као тренери, било као спортски менаџери. Сви Ви који желите да се оспособите, да својом енергијом, знањем и способностима водите Ваш клуб и наш спорт ка даљим високим спортским достигнућима. Дођите сви Ви који желите да направите један велики корак у својој академској и стручној каријери и припремите се за следећи.

 

Дођите, посетите нас, упознајте нас, питајте нас. Можда је баш ова школа Ваша школа. Верујемо да, када дођете и упознате нас, да ћете се и сами уверити и постати наш студент.

 

 

Добро дошли, чекамо Вас! 

 

 

Генерални менаџер

Ред. проф. др Стефан Илић

 

  

 

Где се налазимо?


Организациона структура АФ  


Циљеви, мисија и визија Академије  
   

Наши објекти и терени  


Документа и општа акта АФ  


Предности студирања на АФ


 
Ко може да студира на АФ 


Наши студенти


Међународна сарадња

 

 

Наши дипломирани студенти  

 

 

Хуманитарне активности  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Почетна | О нама | Предавачи | Наставни план | Конкурс Студентски одсек | Новости | Фото | Конт@кт 


copyright 2004  Akademija fudbala Beograd, Deligradska 27/III

design by kvik@rt studio